torsdag 26 februari 2009

Ett Kort om Dagen!

Här är förra veckans skörd av kort jag gjort till utmaningen på Kort i Fokus.
På måndagen skulle man ha med något djur på kortet. Jag tog min söta utterstämpel, ganska nyinköpt.
Tisdagens kort skulle vara ett formkort, gärna med babymotiv. Jag gjorde en barnvagn i rosa, i samma modell som en diecut som jag har. Med det kortet vann jag en liten rak. Kul!!
Onsdagens kort skulle vara ett Krya på dig-kort. Hittade en lämplig Magnoliastämpel.
På torsdagen ville Nita att vi skulle göra ett kort i neonfärger och gärna lite humoristiskt. Jag gjorde ett påskkort med den stackars hönan som lagt massor med ägg till påsk.
Fredagens kort skulle innehålla mycket bling och blommor. Blommorna har jag gjort själv och blingat till. Bakgrundspappret var färdigblingat och köpt på Panduro.

tisdag 24 februari 2009

Hobbyhusets födelsedagsswap!

Här kommer bilder på presenterna jag fick i Hobbyhusets födelsedagsswap. Jag fick helt underbara saker: bl a en Sarah Kay-stampel (tack Millas), en Whiff of Joy-stämpel (tack Cornelia), en skärmall från Fiskars (tack Cia) och en hel massa dekorationer och uppstämplat av Whiff of Joy (tack Karåla). Jag var så himla glad för allt fint. Väntar fortfarande på paket från Creamaria.
Cia
Liselottg
Karåla
Bitte71
Teamjes
Millas
KarinSch
Ina
Bittan
Cornelia

tisdag 17 februari 2009

Ett Kort om Dagen!

Här är förra veckans bidrag till utmaningen Ett Kort om Dagen som finns i Kort i Fokus forum. På måndagen skulle man göra ett kort med cirklar. Minst tre cirklar på varandra och sedan text i en cirkel också. På tisdagen var det ett kort i vårens färger: rött, gult, grönt och vitt. Hittade ett fint origamipapper som passade bra. Onsdagen var det cardjacked som gällde. Jag hittade ett fint kort av Pixelit som jag använde. På torsdagen fick vi göra kort efter en fin skiss, där jag använde min söta nallestämpel jag fått av Mia Puh. Fredag: vi skulle göra ett kort med så lite dekorationer som möjligt, men det skulle finnas ett hjärta. På lördagen var det dags för något jag aldrig provat förut. Ett väskkort! Det var väldigt roligt att göra och enklare än man kan tro. Tyvärr kunde jag inte ladda upp det i forumet, eftersom det var något fel nånstans, men här kan jag visa upp den.
fredag 13 februari 2009

Utmaning!


Här kommer mitt bidrag till en utmaning som Camilla har på sin blogg.http://millaas.blogspot.com/2009/01/jag-tankte-ha-en-monokromatisk-utmaning.html
Kortet ska vara monokromatiskt i bara blått, får inte vara fyrkantigt och ska ha Alla hjärtans dag-tema.

tisdag 10 februari 2009

Blog candy!

House of inspiration har en fantastisk bloggcandy som de lottar ut. Kolla denna adressen: http://www.houseofinspiration.se/blogg.asp

måndag 9 februari 2009

Ett Kort om Dagen!

Kort i Fokus har en månadslång utmaning i sitt forum. Man ska göra ett kort om dagen, och man får då en utmaning varje dag i veckan, utom söndag. Sedan har man veckan på sig att göra kort och har sedan möjlighet att vinna ett litet pris.
Måndagen började med att man skulle göra ett kort med minst ett hjärta i. Mitt kort blev ett hjärta, med lite fint dekorationspapper. Försökte få den att efterlikna en chokladask.
På tisdagen skulle man göra ett kort som skulle ha vitt plus en annan färg som bas. Sedan skulle man föra in en färg till med någon liten dekoration. Jag gjorde ett vitt och rosa babykort, och satte dit en liten ljusblå rosettt.

Nu skulle man göra ett babykort fast det fick inte vara rosa eller ljusblått. Så mitt blev grönt. Man skulle också ha med en stämpel, och den mest babylika jag hade var hÄngelstämpeln.

Här skulle man göra ett trifoldkort. Och jag var ju tvungen att testa Penny Black-stämpeln jag köpte av Mia Puh, så det blev ett påskkort.

Detta var en materialutmaning, med massor med olika dekorationer som skulle vara med.

onsdag 4 februari 2009

Blog candy!

Här är en blog candy man kan vinna. Dragning sker den 21 februari så tid finns att kolla upp det. Here is a nice blog candy to be won. Check out this adress: Adressen är: http://kaboodledoodles.blogspot.com/2009/02/blog-candy.html

Några nya kort!

Lite nya kort jag pysslat med på sistone.
Detta kort gjorde jag till en kompis som fyllde år i söndags. Hon älskar blått, så det blev såklart ett kort baserat på blått. Penny Blacks igelkottar är ju så jättesöta också. Kompisen blev glad för kortet och tyckte det var jättefint.

Ett blomkort. Man börjar ju längta efter vår och blommor nu. Idag vräker det ner snö här.
Ett babykort! Jag gör inte ofta babykort, men jag hittade denna bild på nätet, och den är ju så underbar, så jag var tvungen att göra ett kort.

tisdag 3 februari 2009

Awards!

Har fått 4 st awards av gulliga Nette R.
Jag vill vidarebefordra dessa awards till alla mina DT-kompisar på Kort i Fokus.
De är så duktiga allesamman och förtjänar alla awards som finns.