torsdag 16 oktober 2008

Shoppat igen!!

Jag har precis kommit hem från en liten resa till Tyskland, så där helt apropå. Och vart man än åker, måste man alltid kolla in pysselaffärerna (känner ni igen er?). så även nu, fast jag måste säga att Tyskland har inte speciellt mycket när det gäller scrapping och kortmakeri. Men lite hittade jag allt, som ni kan se här nedan. De blir ju inte bättre av en sambo som säger: "Ska du inte kolla den där affären också, köp nu vad du behöver!" Ja, det är ju klart att då måste man ju kolla den affären också. Detta hittade jag i en butik: Ett paket med en massa papper, cardstock och tunnare papper, wellpapp, 3D-figurer, liten sax, 3 ark embossade papper, 3 ark mönstrade papper + 3 transparenta ark med samma mönster, 4 kuvert, 2 presentpåsar, häftkuddar, en liten påse blingblommor, ett ark med glittriga blommor och blad i mossgummi (som jag gav min systerdotter), ett ark med fjärilspeeloffs.

Ett paket med en massa papper, cardstock, tunnare papper i samma färger, tunt vaxpapper, silkespapper, en massa wellpapp, en mönstersax, en massa mossgummifigurer och bokstäver och lite annat pyssel.

Här några söta clearstamps och blingblommor för en billig peng.

Här lite grejer jag fyndat på Dollarstore här i Sverige. De har raindrops i 7 olika färger för 10:-/påse, jättesöta charms, små fyrkantiga blingstenar, fina halvpärlor att limma och lite större blinghjärtan för 10:-/2 påsar.

4 kommentarer:

Milla sa...

Vilka saker du har fyndat... Vart ligger dollarstore??? Billiga drops var det:)

Kram kram

Pippin sa...

Dollarstore är en affärskedja, ungefär som Rusa eller Ö&B, men som bara finns i norra Sverige. Från Gävle, Sandviken och norrut.

Pitepärlan sa...

Wow vilka fina saker, dom vill du väl bara klappa på ett tag först :-)
Dollar store *vinkar* har vi här i Piteå *ler*
Kram till dig Pippin

Milla sa...

Ville svara på din fråga. Ja det blir som en ficka man kan lägga godis trisslotter eller något annat liteet i. Prva att göra ett, det är jätteroligt.

Kram