onsdag 2 september 2009

Alster från helgens CC hos Scraplyckan!

I helgen har det varit CC hos Scraplyckan. Nedan kan ni se alster som jag gjorde. Det blev en del julkort. Undrar hur det kan komma sig. *lol* Nu är det bara att hoppas på turen att man vinner. Varje tävling har två pristagare. En röstad och en utlottad.
I denna utmaningen skulle man göra ett kort i brunt och rosa. Jag gjorde ett vintageinspirerat kort med stämpel från October Stamps och papper från Basic Grey.

Här skulle man följa en skiss. Jag färglade en av de nya stämplarna från Whiff of Joy. Det blev i rätt klara blå färger. Dekorerade med en del blommor som jag fått av söta Petra. De har hon gjort själv.
Här skulle man göra ett julkort som inte är fyrkantigt. Mitt blev en julstjärna som jag embossat med guld. Satte på en liten tag som julhälsning.

Denna utmaningen hade embossing som tema. Embossa i minst två färger. Jag gjorde ett julkort och embossade julstjärnorna med guld, hÄngelns mössa med vitt och swirl och god jul med rött. Använde Basic Greys julpapper som bakgrund.

I den här utmaningen skulle man göra ett kort med maskin. Alltså inge köpta dekos. Jag gjorde ett shakerjulkort och stansade ut bårder, text och shakerbitarna med Cuttlebugen. Torrembossade bakgrunden med Cuttlebug embossingfolder. De små shakerbitarna är stjärnor som är utstansade. Dekorerade med lite snöflingor.

1 kommentar:

Petra sa...

Fina kort du gjort. Hur stor är julstjärnan du embossat? Är det en stämpel, ja det måste det väl vara.
Gillade också att du gjort förklädet rutigt på Hänglaflickan. Antar att du gjort det för hand eller har du stämplat på mönstrat papper?
Grattis till 3 välförtjänta vinster.
Jag gjorde hela rasket, 12 utmaningar plus liftutmaningen som var innan själva CC:n och kammade noll = 0.
Ha en trevlig helg!
Kram
Petra