lördag 6 mars 2010

Nya kort!

Jag har beställt hem ett par av de nya distressdynorna. Bundled Sage och Victorian Velvet. Helt underbara färger. På kortet nedan har jag använt dem till att färglägga Tildas kläder. Byxorna med Bundled Sage (en sagolikt vacker mild grön färg) och blusen med Victorian Velvet (så fin rosa färg). Resten av motivet är också färglagt med distressers, fåtöljen med tea dye (fast den ser orange ut). De mönstrade pappren passade så bra till och är från Basic Grey Porcelain. Hittade också en rosa spets och ett ljusgrönt satinband i mina gömmor. Och så lite halvpärlor och rosor förstås.
När jag gjorde kortet längst ner hade jag inte några papper från Websters, men nu har jag köpt hem ett 15x15 block med helt underbara papper från Hobby och Hantverk. De är så fina så jag vill bara sitta och klappa dem och dregla. Så då gjorde jag ett eget bakgrundspapper inspirerat av dem jag köpt hem. Stämplade med stämplar från Prima, SEI, Crafty Individuals och SeeD's. Allt sedan färglagt med distresser-dynor. Motivet är från en korttidning.
Det här kortet gjorde jag efter att ha blivit inspirerad av några kort på bloggen "No Time To Stamp". Hon använde Websters helt underbara papper från Postcards from Paris-serien, men det hade jag inget så det blev en servett istället. Sen satte jag ett brett band med rosett i mitten av kortet och istället för text en scalloped-cirkel med guldembossade ringar.

2 kommentarer:

Nita sa...

sååå vackra kort! Du är otroligt duktig. Tack för inspiration till ramkort, jag har lagt upp ett i min blogg nu om du vill kika;)
kram
Nita

Anonym sa...

Åh, så fina kort!! Mönsterpapperet på det översta har jag också, tycker att det är så snyggt.
/Elisabet