måndag 17 januari 2011

Kort med Stämpelkällans stämplar!

Jag har gjort ett par kort med Stämpelkällans stämplar. På det första kortet har jag använt en dörr och liljor i kanten. Andra kanten har jag stansat med en MS kantstans och satt på små fåglar. Liljorna har jag först färglagt med distresser och sen målat över med vit Perfect Pearl. Det mönstrade pappret kommer från Prima.
På det andra kortet har jag använt en Ferraristämpel som jag naturligtvis färglagt med rött. Jag har också lagt glaze på bilen för att får den rätta blanka lacken. Jag har använt en Spellbindersdie på själva stämpelmotivet, sen stansat ut en annan die som jag använt CB embossingfolder till och sandpapprat Coredinationcardstocken. Här kommer det mönstrade pappret från Basic Grey.
Som många av mina andra kort är de här korten ganska färgstarka och jag gillar verkligen det här med stämplar och speciellt maskning med stämplar. Jag gillar också Stämpelkällans fina stämplar på människor, men har dock inte hunnit med att införskaffa några såna.

4 kommentarer:

bili sa...

Fina kort :)

Petra sa...

Otroligt snygga kort båda två. De översta är mycket vacker och det andra kortet är kanonläckert. Du har verkligen målat och lackat bilen superbra. Toppen Pia!
Kram

Camilla sa...

Supersnygga kort!

Hoppas allt är bra.

Kram Camilla på ScrappaLoss

Marie sa...

Snyggt! Gillar det första kortet bäst!

Lycka till!

Marie / Bat3