torsdag 24 november 2011

Mina alster för MarMils!

Denna veckan har jag bloggat för MarMils och det har blivit en hel del julalster. Jag fick med en hel del Dufex-motiv i mitt DT-paket, både stickers och 3D-motiv och dem har jag använt. De är ju så fina och passar så bra till jul. Passa på att besöka MarMils webbutik där det pågår rea just nu.
Jag fick över lite cardstockbitar så jag gjorde lite småkort som passar om man ska ge bort blommor i jul. Satte på små Dufexmotiv på dem.
Jag fick också lite papper från Dovecraft Smirk. Söta motiv dekorerade med lite glitterdetaljer som jag gjorde julkort med tillhörande tag av. 

Här ett kort som är 10x15 cm med Dufexmotiv och fint julpapper från SEI. Lite outlinestickers i kanterna.

Här gjorde jag ännu ett lite mindre julkort men med en utskuren oval i mitten och liksom en låda bakom som man sätter fast motivet i. Även här har jag dekorerat med outlinestickers i guld. 3D-effekten syns bättre på nästa bild.


Nästa julkort är ett "normalstort" 15x15 cm. Även här har jag gjort en tag i samma stil och använt Dufex 3D-motiv och bård på kortet och en stickers på tagen.

Jag gjorde även en presentask i samma stil och papper från SEI.

Sen gjorde jag ett trapetskort, som är ett nytt roligt kort gjort av tre runda bitar i olika storlekar. Man sätter fast dem med brads i kanten och kan sen vrida dem ovanpå varandra.


Jag gjorde också ett stafflikort med en jättesöt nalle i Dufex 3D och fint julpapper från SEI. Stafflikort är så jättefina och enkla att göra. Jag har även här dekorerat kanterna med outlinestickers i guld. Det passar så bra till dessa kort.


Det blev en tag till av pappersspill, där jag satte fast en söt filtgran och ett gulligt pepparkakspar. Jag dekorerade med fina blingblommor och en tofs av band och fibers.

Till sist blev det en hängande juldekoration gjort av en Spellbindersdie. Jag stansade ut sex stycken som jag limmade ihop.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Waoooo så vackra ♥...
/Kram Kram

snojbi sa...

WOOOW så mååånga och sååå fina