onsdag 23 mars 2011

Nya 3D-kort!

Jag har gjort några nya supersöta kort med 3D-figurer som jag haft sen jul. Nu tog jag tag i dem och det resulterade i nedanstående. Ark med förstansade 3D-figurer finns att köpa hos Hobby och Hantverk. De här nedan är från Tina Wenke.

Det här kortet har papper från Prima Anna Bella. Den superfina spetsen kommer från Hobby och Hantverk liksom gardeniablomman och knappen. Även den fina textstämpeln finns hos Hobby och Hantverk.

Det här pappret är från Inkido och finns att köpa hos Hobby och Hantverk. Här återkommer den fina spetsen. Det runda "tårtpappret" är en die från Nellie Snellen och finns även den hos Hobby och Hantverk.
Resten av dekorationerna är från mitt lager.

Detta jättesöta papper kommer från Bearly Mine Designs som har massor med underbara, digitala papper att ladda ner. Dien bakom motivet är från Nellie Snellen.
Här har vi ett annat motiv än 3D. Det är en bit från ett papper från Graphic 45 Once Upon A Springtime men väldigt söt så jag tyckte den passade bra som kortmotiv. Pappret är från Webster's Pages. Kanten runt motivet är gjord med en MS kantstans och fjärilarna är även det en MS stans. Den fina textstämpeln är från ett textark som Inger gjort.


6 kommentarer:

Elisabet sa...

Å, vilka mysiga kort!
Jag tror jag kryper in i ett av dom och bor där en stund :)

snojbi sa...

Oj vad många supersöta kort du har gjort

Eva sa...

Dina kort är jättefina!!

Donna sa...

Lovely cards Pippin, I love them all, especially the one with my papers, of which I have yet to use that paper, but you made it look really good. Thanks for sharing it.
hugs
Donna xx

Susi sa...

Helt nYYYYYYYYYYyyydelie kort du lager!!!!!!!

Mikaela sa...

Gu såå fina!!