torsdag 1 september 2011

Min vecka hos MarMils!

Nu har jag bloggat min vecka hos MarMils Hobby och Design. Jag fick så fina papper i mitt DT-paket och har gjort en del alster av dem.
Först gjorde jag lite skjortkort till män av ett läckert rutigt papper plus ett fint turkost som fanns i paketet.
På det första kortet är skjortan en dekoration mitt på kortet.
På det andra kortet är själva skjortan kortet och därmed lite större. 

Här kan man se hur det ser ut öppnat och jag har stansat ut en oval som man kan skriva på.

Sen blev det damernas tur och då gjorde jag en garderob med klänning, eftersom det blev lite klädestema av det hela. Jag böjde till en galge av en bit silvertråd. Sen använder jag outlinestickers till skor och väska och klippte också ut en väska av ett Dufex-ark samt en hälsning.

Till sista inlägget gjorde ett kort till ett födelsedagsbarn av helt underbara papper från Laura Ashley med sammetsyta. Sen fick jag också stickers i paketet, både toppers och bårder i samma design som pappret som jag använt på kortet. Jag dekorerade med lite outlinestickers i guld som passade bra till. Siffrorna stansade jag ut från fint guldglittrigt papper.

Till detta gjorde jag också en söt presentförpackning med fjäril i locket som stängning. Fjärilen klippte jag ut från ett fint papper. Sen har jag dekorerat med lite utstansad bård, blommor och blad och blombård med bling.

Under fjärilsstängningen finns ännu en stängning för att hålla innehållet på plats.

Och så här ser den ut helt öppen.

Materialet som jag använt finns förstås hos MarMils webbutik, som för övrigt har 30% rabatt på allt i butiken, även konstnärsmaterial.

1 kommentar:

Sindra sa...

Wow! så många läckra kort!
Klädtemat är ju supersnyggt!

Skjortkorten gillar jag och även klänningskortet...ja, jag gillar allt! :))

Kramis